Curacao Vakantiehuizen
.

De Restaurants in Curacao

Laat je verwennen in Curacao

De restaurants van Curacao op een rijtje


Diner op Curaçao: Wat zijn de beste restaurants op Curacao?

Curaçao is een eiland met een rijke geschiedenis en cultuur. Dit komt ook tot uiting in de keuken, die een unieke mix is van Europese, Afrikaanse en Caribische invloeden. Of je nou zin hebt in een romantisch diner aan het strand, een gezellige avond uit met vrienden of een authentiek Curaçaos diner, op het eiland vind je altijd wel iets naar je smaak. Ontdek de toprestaurants van Curaçao en geniet van verrukkelijke tropische gerechten tijdens je vakantie op dit zonnige eiland

Restaurants op de stranden Jan Thiel en Mambo Beach

Jan Thiel en Mambo Beach zijn twee van de populairste stranden van Curaçao. Beide stranden zijn voorzien van een breed scala aan restaurants, bars en clubs. Aan Jan Thiel vind je bijvoorbeeld Zest beach cafe, een gezellige beachclub direct aan de zee. Hier kun je genieten van een heerlijke lunch of diner, terwijl je geniet van het uitzicht. Aan Mambo Beach vind je Mood, een restaurant met een Caribische keuken. Hier kun je proeven van de lekkerste lokale gerechten.

Ga vooral ook naar de Curacao restaurants in Willemstad en Pietermaai

Pietermaai is een hippe wijk in Willemstad. De wijk staat bekend om haar kleurrijke gebouwen, trendy winkels en restaurants. In dit deel van Willemstad vind je Restaurant De Heeren @ Sea en @ BijBlauw, Beide restaurants hebben een prachtig uitzicht over de zee. Hier kun je genieten van een romantisch diner met een fles wijn.

Hoe vind je de beste restaurants op Curaçao?

Veel hangt uiteraard af van je persoonlijke smaak en welke locatie je aanspreekt bij een restaurant op Curacao. Er zijn best veel goedkope restaurants te vinden. Veelal rond Willemstad. Bij Old Dutch kan je namelijk een heerlijke biefstuk eten voor €15,00 met een patatje erbij. Of op het Wilhemina plein bij punda vind je ook best goedkope restaurants om te eten. Uiteraard zijn de prijzen op de stranden wat hoger. Maar een goede start om een leuk restaurant te vinden zijn deze tips;

  • Bekijk de beoordelingen op Tripadvisor of andere reviewsites. Dit geeft je een goede indruk van de kwaliteit van het eten en de service.
  • Kijk naar de menukaart. Zo weet je meteen of er iets is dat je lekker vindt.
  • Vraag aan de lokale bevolking om aanbevelingen. Ze weten vaak wel waar de beste restaurants zijn.

Dus, ben je op zoek naar een heerlijk diner of lunch op Curaçao? Dan ben heb je heel veel keus!
Hieronder vindt je een top 6 van van restaurants in Curacao die wij zeker aanbevelen!De Heeren @sea - Willemstad Curacao

De Heeren @ sea: Het restaurant aan zee in Willemstad, Curacao

Restaurant Bij Blauw, Pietermaai

Welkom bij het fantastische Restaurant BijBlauw, gelegen te midden van de adembenemende, statige panden op het zonnige terras van Boutique hotel BijBlauw in het bruisende Pietermaai

Restaurant Mood Mambo beach Curacao

Mood Restaurant: Een prachtplek op Mambo Beach-Curacao Op zoek naar een onvergetelijke culinaire ervaring op Curacao? Dan is Mood Restaurant de perfecte plek voor jou.

Restaurant Rozendaels Willemstad Curacao

Rozendaels: een sfeervol restaurant in Willemstad Curacao Met heerlijk eten en vriendelijke service

Restaurant Tinto Jan Thiel Beach

Restaurant Tinto aan de Jan Thiel Beach is sfeervol. Het restaurant staat bekend om zijn heerlijke gerechten en gezellige sfeer, en het is een populaire bestemming voor zowel toeristen als lokale bewoners.

Zest Beach cafe-restaurant op het Jan Thiel strand

Zest Beach Restaurant is een populair strandrestaurant gelegen in Jan Thiel, een levendige buurt aan de oostkust van Curacao. Het restaurant biedt een combinatie van culinaire hoogstandjes, een prachtig uitzicht op zee en een ontspannen sfeer, waardoor het een favoriete bestemming is voor zowel toeristen als lokale bewoners.