Curacao Vakantiehuizen
.

Taxi mogelijkheden Curacao

Laat je rijden naar je vakantievilla of hotel in Curacao

Hoe bestel je een Taxi in Curacao?Taxi's op Curaçao


Taxi's op Curaçao zijn gemakkelijk te herkennen aan de bordjes met de letters "TX" op het nummerbord. De prijzen zijn gebaseerd op een passagiersaantal van maximaal vier personen voor ritten tussen 6 uur 's ochtends en 11 uur 's avonds. Na 11 uur 's avonds geldt een toeslag van 25%. Het is aan te raden om van te voren een prijs af te spreken. Ontdek de kosten van een taxi op Curaçao en de tarieven vanaf de luchthaven Hato. Leer over betrouwbare taxidiensten en handige taxi-apps voor jouw reisgemak.

Zijn er Taxi's op Curacao Airport

Ja, direct naast de aankomsthal is een taxi standplaats met diverse taxi's op het vliegveld Hato. Spreek van te voren een prijs af naar uw bestemming op Curacao. Maar het is na en lange vlucht aan te raden een taxi van te voren te reserveren. Nog geen vliegticket? Kijk hier voor KLM DEALS

Wat kost een Taxi op Curacao?

Hieronder tref je een indicatie van de prijs van een taxi op Curacao;

* Taxi kosten van de Hato airport naar Jan Thiel - zone 3: USD 60
* Taxiprijs van de luchthaven naar Piscadera (Marriott, Floris Suite, Hilton) - zone 8: USD 30
* Taxi kosten van de luchthaven naar Otrobanda - zone 5: USD 45
* Taxiprijs van de luchthaven naar Mambo Beach - (LionsDive, Kontiki, Dolphin Suites) zone 4: USD 50

Is er op Curacao een UBER taxi. Nee wel goede betrouwbare taxi bedrijven zoals;

24-7 Taxi Curaçao

Heb je een taxi nodig? 24-7 Taxi Curaçao is er 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om je op te halen en naar je bestemming te brengen. Je kunt hen boeken via de mobiele app, website of telefoonlijn.

De taxi's van 24/7 zijn comfortabel en veilig, en de chauffeurs ervaren en behulpzaam. Zij bieden vaste prijzen, die vooraf worden bepaald op basis van de kortste rijroute. Je kunt contant betalen of met alle gangbare creditcards/betaalpassen.

Met de app van Taxi 24/7 kun je je taxi volgen en meldingen ontvangen. Zo weet je altijd waar je taxi is en wanneer hij er is.

Download nu onze app of bel op +5999 844 9247 om je taxi te boeken.

Wat lijkt op Curacao nog het meest op een UBER?

Zoals gezegd geen uber taxi op Curacao. De app van 24/7 taxi Curacao lijkt daar echter het meest op. Je weet van te voren waar je aan toe bent qua prijs

Andere taxi's zijn;
* Friendly Taxi Curaçao
* Telefoon of WhatsApp: +(5999) 692 4561
* Dushi Taxi
* Telefoon of WhatsApp: +(5999) 516 8863

Verkeersregels en verkeersborden

* Snelheidsgordels zijn verplicht.
* Mobiel telefoneren door de bestuurder is verboden.
* Voorrangsregels en verkeersborden zijn bijna hetzelfde als in Nederland, met uitzondering van gelijkwaardige T-splitsingen. Hier heeft doorgaand verkeer altijd voorrang.

Andere vragen over een taxi nemen op Curacao;

Is taxi op Curaçao duur?

Taxi's op Curaçao hanteren over het algemeen redelijke tarieven, maar de kosten kunnen variëren afhankelijk van de afstand en het tijdstip van de dag. Het is gebruikelijk om vooraf een prijsafspraak te maken om verrassingen te voorkomen. Zie hierboven!

Is het beter om een auto te huren?

Als je vakantieadres wat verder weg ligt van de stranden etc en je daardoor eigenlijk je hele vakantieperiode een auto nodig hebt of gewoon wenst. Dan is het zeker een goede optie om gelijk vanaf Hato vliegveld je auto te huren. Dat scheelt je gelijk taxikosten wat veelal gelijk staat aan 1 dag autohuur.

Zie hier;Tarieven autohuur op Curacao>>.

Hoe is het openbaar vervoer op Curaçao?

Het openbaar vervoer op Curaçao is beperkt en bestaat voornamelijk uit bussen die onregelmatig rijden. Voor langere afstanden en meer flexibiliteit is het huren van een auto of het nemen van een taxi vaak een betere optie.

Welke taxi app op Curaçao?

Op Curaçao zijn verschillende taxi-apps beschikbaar, waaronder "24-7 taxi Curacao". Deze app biedt handige functies zoals het boeken van ritten, het volgen van de taxi en het betalen, wat het reizen met een taxi op Curaçao gemakkelijker maakt.