Curacao Vakantiehuizen
.

Playa Porto Marie Curacao


Playa Porto Marie: een paradijselijk strand op Curacao

Op Curacao vind je talloze prachtige stranden, maar Playa Porto Marie is toch wel de favoriet van veel toeristen. Dit paradijselijke strand ligt aan de westkant van het eiland, vlakbij Sint Willibrordus.

Een prachtig uitzicht

Als je aankomt op Playa Porto Marie, word je meteen begroet door een adembenemend uitzicht. Het strand is omringd door groene heuvels en er staan palmbomen die voor schaduw zorgen. Het water is ontzettend helder en je kunt zelfs de vissen zien zwemmen terwijl je in het water staat.

Playa Porto Marie is Ideaal voor snorkelen en duiken

Playa Porto Marie is ook een geweldige plek om te snorkelen of te duiken. Het water is namelijk erg rustig en er zijn mooie koraalriffen te vinden, waar je talloze tropische vissen en andere zeedieren kunt spotten. Als je geen eigen snorkel- of duikspullen hebt, kun je deze ter plekke huren bij de duikschool op het strand.

Lekker eten en drinken

Na een dagje zonnen en zwemmen kun je op het strand terecht bij het restaurant voor een heerlijke maaltijd of een verfrissend drankje. Het restaurant heeft een prachtig terras met uitzicht op het strand.

Praktische informatie

Playa Porto Marie is gemakkelijk bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Er geldt wel een kleine toegangsprijs voor het strand, maar dit is het zeker waard. Ook zijn er op het strand douches en kleedkamers aanwezig.

Een dag om nooit te vergeten

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke dag op het strand, dan is Playa Porto Marie de perfecte plek voor jou. Neem een goed boek mee, zet je telefoon uit en laat je meevoeren door de schoonheid van dit paradijselijke strand.

Tips:

  • Als je de hele dag wilt blijven, neem dan een parasol of een hoed mee om jezelf te beschermen tegen de zon.
  • Als je wilt snorkelen of duiken, zorg dan dat je een goede zonnebrandcrème met een hoge SPF gebruikt.
  • Vergeet niet om je camera mee te nemen om deze prachtige plek vast te leggen.

Conclusie

Playa Porto Marie is een absolute must-visit op Curacao. Met zijn prachtige strand, helderblauwe water, mooie koraalriffen en heerlijke restaurants is het de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het eiland.

Website;  Playa Porto Marie