Curacao Vakantiehuizen
.

Playa Cas Abou - Curacao


Cas Abou strand Curacao

Cas Abou, ook wel bekend als Playa Cas Abou, is een populair strand op Curacao vanwege verschillende redenen die het tot een leuk en aantrekkelijk strand maken:

  1. Prachtig wit zand en helder turquoise water: Cas Abou staat bekend om zijn schitterende witte zandstrand en het kristalheldere, kalme water. Het is een idyllische plek om te ontspannen, te zwemmen en te genieten van de zon.

  2. Snorkelen en duiken: Het water bij Cas Abou is ideaal om te snorkelen en te duiken. Er is een verscheidenheid aan kleurrijke koraalriffen en zeeleven te ontdekken, waaronder tropische vissen en misschien zelfs schildpadden.

  3. Schaduwrijke plekken en faciliteiten: Er zijn voldoende schaduwrijke plekken onder de palmbomen waar je kunt ontspannen en beschutting kunt zoeken tegen de zon. Bovendien zijn er faciliteiten zoals ligstoelen en parasols te huur, evenals sanitaire voorzieningen en een snackbar voor versnaperingen.

  4. Familie- en kindvriendelijk: Cas Abou is ideaal voor gezinnen en kinderen. Het ondiepe en kalme water maakt het een veilige plek voor kinderen om te spelen en te zwemmen.

  5. Prachtig uitzicht: Het strand biedt een prachtig uitzicht op de Caribische Zee en de omringende natuur. Het is een geweldige plek om te genieten van de zonsondergang.

  6. Natuurlijke omgeving: Cas Abou ligt in een rustige en natuurlijke omgeving, omringd door weelderige begroeiing en cactussen. Het biedt een ontspannende ontsnapping aan de drukte van de stad.

Kortom, Cas Abou is een leuk strandje op Curacao vanwege zijn schoonheid, rustige sfeer, watersportmogelijkheden en kindvriendelijke faciliteiten. Het is een populaire bestemming voor zowel toeristen als de lokale bevolking die willen genieten van een ontspannende dag aan het strand.